TaTLi FoRuM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TaTLi FoRuM

Dostlugun Ve Paylasimin Tek Adresi...

Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  

SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ...

4 posters
YazarMesaj
THe By_aNTePLi (Admin)
Admin
Admin
THe By_aNTePLi (Admin)

Localisation : SeNi SeVDiMDe Ne oLDu eFeS iLe TeLSiM ZeNGiN oLDu !!

SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ... Empty
MesajKonu: SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ...   SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ... Icon_minitimePerş. 12 Nis. - 0:43:59

SeLaMLaR..

oNCeLiKLe aRaMiZa HoSGeLDiNiZ.. BuRaDa aDMiNLeRi Ve DiGeR YeTKiLiLeRi eLeSTiReBiLiRSiNiZ. SiTe HaKKiNDaKi GeNeL GoRuSLeRiNiZi BiLDiReBiLiRSiNiZ. YaDa SiTeDe oLMaSiNi iSTeDiGiNiZ KoNu YaDa BaSLiKLaRi BuRaDa iSTeYeBiLiR Ve HeRTuRLu SoRuNDa YeTKiLiLeRDeN YaRDiM iSTeYeBiLiRSiNiZ.

Bu aRaDa BiZiMDe SiZLeRDeN BiR iSTeGiMiZ VaR Smile uNuTMaYiNKi BuRaSi BiR PaYLaSiM PLaTFoRMu. BuRaDa iSTeYeN iSTeKLeRi GaYeSiNDe PaYLaSiMDaN FaYDaLaNaBiLiR YaDa TaTLi Fm aiLeSiYLe PaYLaSMaK iSTeDiKLeRiNi PaYLaSaBiLiR. SaDeCe iSTeGiMiZ. eMeGe SaYGiDiR. CoK SeY DeGiL SaDeCE BiR TeSeKKuR iSTiYoRuZ. BiR TeSeKKuRuNuZu PaYLaSiMCi aRKaDaSLaRa CoK GöRMeZSiNiZ. uMaRiM.. HeRKeSe SaYGiLaR... uMuYoRuMKi SiTeMİZ SiZLeRLe BirLiKTe BeLiRLi SeViYeYe CiKaCaKTiR.. HeRKeSe iYi eGLeNCeLeR.. HeRKeSi PaYLaSiMa BeKLiYoRuZ.

SaYGiLaR..
http://www.tatlifm.niceboard.com
Gi Z E M Li

MesajKonu: Geri: SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ...   SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ... Icon_minitimePerş. 12 Nis. - 3:01:14

MERHABA TATLIFM KURUCULARI ----<----(@

SANAL ALEMDE GUZEL , SEVIYELI , BOL DESTEKLI VE YARDIM ICERIKLI BIR RADYO SITESI HAZIRLADIGINIZ ICIN TESEKKURLERIMI SUNARIM ...

BIR COK SITE OLMASINA RAGMEN BU DENLI GUZEL VE EYLENCELI OLMASI BENI COK MEMNUN ETTI VE UYELIGIMI KABUL EDEREK TATLIFM AILESINE KABUL EDILDIGIM ICIN TSK EDERIM ....,

BASARILARINIZIN DEVAMINI BUTUN KALBIMLE DILIYORUM ....
THe By_aNTePLi (Admin)
Admin
Admin
THe By_aNTePLi (Admin)

MesajKonu: TeSeKKuRLeR..   SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ... Icon_minitimePerş. 12 Nis. - 3:08:06

oNCeLiKLe aRaMiZa HoSGeLDiN aBLa.. GoRuSLeRiN iCiNDe aYRiCa TeSeKKuR eDeRiM..

SiTeMiZiN SiZiN GiBi GuZeL iNSaNLaRLa BiRLiKTe iNSaLLaH HaKeTTiGi SeViYeYe GeTiReCeZ.. TaBi BuNa TuM uYeLeRiMiZiNDe BiZe YaRDiM eTMeLeRi GeReK. aMaCiMiZ BuRDa GuZeL DoSTLuK aRKaDaSLiK Ve BiSiLeR PaYLaSaBiiLMeKTiR. Ve iNSaLLaH BuNuDa eN GuZeL SeKiLDe YaPaCaGiZ.

SAYGILARIMLA...
Sevgi (Admin)
Admin
Admin
Sevgi (Admin)

MesajKonu: T$k Ederiz Canim Aplam   SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ... Icon_minitimePerş. 12 Nis. - 3:12:29

Oy Oy Oyy Canim Aplacim Benim Eksik Olmaaa Hosgeldin Sende Aramiza Ve Guzel Dileklerin iCin Tskler Canim Aplam,
Hep Beraber Insallah Guzel $eyler Yapcaz.....@}>>

>>> Sevgi <<< (Admin)
http://tatlifm.niceboard.com
GENC_H@C
Misafir

MesajKonu: Geri: SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ...   SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ... Icon_minitimeC.tesi 21 Nis. - 20:58:46

wala foru guzel olmuş daha güzelde paylaşarak yaparız tum tatli forum ailesi başarılar dılerım
cantille

cantille

MesajKonu: Geri: SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ...   SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ... Icon_minitimeC.tesi 21 Nis. - 22:30:38

I love you I love you I love you sitemiz diyerek yazmaya basladim gercekten iyi seyler yapacaginiza inaniyorum her guzel paylasimlari paylasmak dilegiyle emegi gecenlere tesekkurler cantille 27
GENC_H@C
Misafir

MesajKonu: Geri: SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ...   SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ... Icon_minitimeC.tesi 21 Nis. - 22:56:09

forumda

1<< hızlı cvp
2<< bazıları türkçe degıl
3 << bunlar da olursa manyak şekılde kulanımlı forum olur
THe By_aNTePLi (Admin)
Admin
Admin
THe By_aNTePLi (Admin)

MesajKonu: Geri: SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ...   SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ... Icon_minitimeC.tesi 21 Nis. - 23:03:47

iSTeKLeRi DeGeRLeNDiReCeZ aLi eN KıSa ZaMaNDa DüZeNLeMeLeR YaPıLaCaKTıR. ßaSaRiLaR DiLeRiM.
GENC_H@C
Misafir

MesajKonu: Geri: SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ...   SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ... Icon_minitimePaz 22 Nis. - 19:26:22

antepli aklıma geldi paylaşmak istedım

forumdan atma gıbı bı olay olsun yaa

nasıl olur kufur yasak resım vb gıbı şeyler yazar koyarsa onu atalım forumdan

nasıl kangaaaaa......
GENC_H@C
Misafir

MesajKonu: Geri: SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ...   SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ... Icon_minitimePtsi 23 Nis. - 18:15:40

BİDE ( HİDE ) OLAYI VAR LINKE YAPTIN SAZAMAN GİZLİ HALE GELİYOR KANKA SONRA MSJ YAZMADAN LINK KI ALAMIYO YADIKTAN SONRA ALA BILIYOR HA KANKAAAA ???? lol! flower drunken
THe By_aNTePLi (Admin)
Admin
Admin
THe By_aNTePLi (Admin)

MesajKonu: Geri: SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ...   SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ... Icon_minitimeSalı 24 Nis. - 23:27:52

aLi o DeDiKLeRiN ZaTeN Su aN MeVCuT !! Ve FoRuM KuRaLLaRiNa uYGuN DaVRaNiSLaR GöSTeRMeYeNLeRi ZaTeN ßaNLaYaCaGiZ ! ßaN oLaYiDa MeVCuT. Su aN HıZLı CVp eKLeNeCeKTiR..

SiTeMiZ HaKKiNDaKi DuSuNCeLeRiNiZ...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bu MoDeL HaKKiNDaKi GoRuSLeRiNiZ..
» aTaTuRK uN MaSoNLaR HaKKiNDaKi GoRuSu !